AvtoG na sejmih

eu spirit slovenia mgrt

SOLIDS, Dortmund, 1.4.2020-2.4.2020

V letu 2020 se bo naše podjetje ponovno udeležilo mednarodnega sejma SOLIDS, ki bo potekal od 1.aprila do 2. aprila v Dortmundu v Nemčiji. Na sejmu si želimo predstaviti naše izdelke, predvsem pa predstaviti morebitne novosti v našem programu. Na tem sejmu smo že večkrat razstavljali, saj nam udeležba in razstavljanje predstavljata priložnost, da spoznamo nove stranke, ter da se sestanemo z obstoječimi strankami. Na sejmu bomo med drugim predstavili keramične trapezoidne plošče in cilindre za snežne pluge.

Za izvedbo nastopa na sejmu so bila odobrena sredstva v višini 7.138,52 eur, v okviru Javnega razpisa »Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019-2022.«

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).

GIFA Duesseldorf, Germany 25.6. – 29.6.2019

Junija 2019 se bo naše podjetje udeležilo sejma GIFA, ki bo potekal v Duesseldorfu od 25.6. pa do 29.6.2019. Na tem mednarodnem sejmu smo že večkrat razstavljali naše izdelke, glavni namen tega sejma pa je predstavitev naših izdelkov in morebitnih novosti v našem programu. Udeležba na tem sejmu bo tako tudi priložnost, da spoznamo nove stranke, ter da se sestanemo z obstoječimi strankami in tako predstavimo morebitne novosti. Na sejmu bomo predstavili našo novost in sicer keramične plošče vulkanizirane v gumo in keramične plošče vulkanizirane na gumo in pritrjene na kovinsko ploščo.

Za izvedbo nastopa na sejmu so bila odobrena sredstva v višini 6.877,75 eur, v okviru Javnega razpisa »Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019-2022.«

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).

Sejem POWTECH Nurnberg, Germany 9.4.- 11.4.2019

Naše podjetje AVTO G d.o.o. se bo udeležilo sejma POWTECH, ki bo potekal v Nurnbergu od 9.4. - 11.4.2019. Sejma se tradicionalno udeležujemo že vrsto let in naš glavni namen je predstaviti izdelke in novosti, ki jih naše podjetje ponuja na trgu pnevmatskih transportov abrazivnih materialov. Na sejmu bomo predstavili našo novost in sicer keramične plošče vulkanizirane v gumo in keramične plošče vulkanizirane na gumo in pritrjene na kovinsko ploščo.

Za izvedbo nastopa na sejmu so bila odobrena sredstva v višini 7.268,94 EUR, v okviru Javnega razpisa " Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019 - 2022". Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).

Sejem Ceramitec München 10.-13.04.2018

V letu 2018 se je naše podjetje AVTO G d.o.o. udeležilo sejma CERAMITEC 2018, ki se ga udeležujemo že vrsto let. Potekal je v Münchnu-Nemčija od 10.04.2018 do 13.04.2018. Naš namen je predstaviti naše novosti, predvsem na področju tehnične keramike ter naše zmožnosti nadaljnje obdelave keramičnih izdelkov, kot so dijamantsko brušenje in poliranje. Te dodatne operacije pri keramičnih izdelkih lahko ponudi le peščica podjetij, tako da smo želeli predvsem izpostaviti te naše zmogljivosti, kot konkurenčno prednost.

Za izvedbo na sejmu so nam bila odobrena sredstva v višini 7.660,26 EUR, v okviru Javnega razpisa » Sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini – 2018«. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. (www.eu-skladi.si).

Sejem POWTECH Nuremberg 26.-29.9.2017

Naše podjetje AVTO G d.o.o. se je udeležilo sejma POWTECH, ki je potekal v Nurembergu od 26.-29.9.2017. Sejma se tradicijonalno udeležujemo že vrsto let in naš glavni namen je predstaviti naše izdelke in novosti, ki jih naše podjetje ponuja na trgu pnevmatskih transportov abrazivnih materialov. Na sejmu smo predstavili našo novost in sicer fleksibilno cev obloženo s keramiko in z električnim senzorjem, za spremljanje obrabe. Ravno zaradi širokega asortimaja izdelkov in novosti, ki jih naše podjetje nenehno predstavlja, smo bili deležni zelo velikega obiska novih strank in posledično velikega števila na novo sklenjenih poslov.

Za izvedbo nastopa na sejmu so bila odobrena sredstva v višini 8.762,00 EUR, v okviru Javnega razpisa "Sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2017". Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).

Contact info

AVTO G d.o.o., Šlandrova ulica 4, 1231 Ljubljana, Slovenia

info@avtog.com +386 1 237 35 10